Kérlek fogadd el, hogy az oldalon a jobb felhasználói élmény érdekében használunk sütiket. Természetesen, ha ezt nem szeretnéd, akkor elutasíthatod ezt és így is tovább nézelődhetsz az oldalon. Kérlek kattints valamelyik gombra!

Megjelent a könyvünk

ShopRenter
2019. 11. 11. 11:00:07
Megjelent a könyvünk
Kíváncsi a Harrer család tagjai milyen süteményeket készítenek a saját otthonunkban a hétköznapokon és az ünnepeken? Ezeket gyűjtöttük össze ebben a könyvben! 

2019. decemberében megjelent a Desszertkönyvünk, melyben összegyűjtöttük a család kedvenc otthoni süteményeit. Ezeket előszeretettel készítjük el egy hétvégén, családi szülinapokon vagy egyéb nagyobb ünnepeken, baráti összejöveteleken. 

a könyv érdekessége, hogy ugyan a Harrer család cukrászdinasztia, de mégis minden tagja valamiben különlegesen ügyes, és így egy terület kifejezetten a kedvencévé vált. A recepteket a könyvben ez alapján gyűjtöttük össze. Így lehetséges az többek között, hogy Karli receptjei legfőképp csokoládésak, a nagyobb lánya isteni krémes desszerteket készített, az apukája pedig igazi pékségbe illő finomságokkal kápráztatja el az olvasót. 

A könyvben 70 isteni, egy-két kivételtől eltekintve, könnyen elkészíthető receptet gyűjtöttünk össze. Szeretnénk, ha az Ön otthonában is élvezhetné a Harrer életérzést ezáltal! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Csokivilág