Kérlek fogadd el, hogy az oldalon a jobb felhasználói élmény érdekében használunk sütiket. Természetesen, ha ezt nem szeretnéd, akkor elutasíthatod ezt és így is tovább nézelődhetsz az oldalon. Kérlek kattints valamelyik gombra!

CUKRÁSZDA

Az osztrák Harrer cukrászdinasztia már négy generáció óta kényezteti vendégeit a legkülönbözőbb édes finomságokkal. A Harrer cukrászati termékek széles skálájában éppúgy megtalálhatóak a mindenki által ismert és kedvelt sütemények, mint a kicsit különlegesebb, merészebb kreációk is. A friss, ínycsiklandó édességet követően pedig igazán jólesik egy aromás presszó kávé vagy egy különleges teakompozíció. Cukrászdáinkat Magyarországon Sopronban, Ausztriában pedig Mattersburgban találja meg.

A süteménykészítés művészete

Az édességkészítés nem pusztán a megfelelő arányban kiválasztott hozzávalók összekeveréséről szól; sokkal több ennél. Kreatív folyamat, melynek során a cukrász egy kicsit mindig saját magából is ad: minden egyes új ízvilág, egy-egy különleges fűszerkombináció tükrözi elkészítőjének lelki világát, belső kreatív fantáziáját, vagy éppen aznapi hangulatát. Az ötletek mindenkinél más-más impulzusok hatására születnek: Karl Harrer, a Harrer Csokoládéműhely tulajdonosa és vezető cukrásza leginkább a természetben, sportolás közben találja meg az alkotáshoz szükséges inspirációt.


„A futás óriási feltöltődést jelent számomra. A hosszútávfutás, amit én is gyakorlok, egy különlegesen nagy kitartást igénylő és megterhelő sportág. A huszadik kilométert is elhagyva az ember agya teljesen más dimenzióba kapcsol át. Míg a test szinte a végletekig kimerül, érdekes módon ez egy olyan szellemi állapotot idéz elő, melyben ötletek születnek. A legtöbb új ötlet általában ilyenkor születik meg a fejemben.

Az elképzelések aztán lassan formát öltenek, és rengeteg kísérletezés után ismét elkészül egy újabb Harrer édességkompozíció. De milyen is a Harrer édesség valójában? Édes – de nem tömény. Pikáns – de nem extravagáns. Sokszínű és változatos. De mindenképpen nagyon szerethető!

Válogatott alapanyagok és jó minőség mindenekfelett. Jöjjön el hozzánk, és győződjön meg róla Ön is! Szeretettel várjuk soproni cukrászdánkban, illetve a Harrer Csokoládéműhelyben is!